Rebuild Aid Forenings formål og indsats:

  • Vil deltage aktivt i at hjælpe afghaner i genopbygning og oprettelse af deres land.
  • Medlemmerne af Rebuild Aid vil yde humanitære arbejde og gerne hjælpe krigshandlingernes ofre i Afghanistan.
  • Rebuild Aid Forening vil, sammen med lokalsamfundet og sin lokalpartner i Afghanistan, bekæmpe fattigdommen i landet.
  • Rebuild Aid Foreningen vil gerne hjælpe de forskellige folkegrupper i landet at bekæmpe forskelbehandling af køn, hjælpe kvinderne og pigerne at forstå og kæmpe for deres rettigheder. Dette vil foreningen gøre ved at holde kurser, en eller flere dages seminarer og workshops indenfor mennesker og kvinderettigheder.
  • Rebuild Aid Foreningen vil løbende udvikle og udvide partnerskabet med vores nuværende samarbejdspartner og andre lokal og regional organisationer. Rebuild Aid Foreningens hovedaktiviteter: Vi i Rebuild Aid Foreningen satser på at opnå vores formål i gennem vores aktiviteter og indsats.

Vi samarbejde med forskellige lokale organisationer i Afghanistan, hvor de ydre humanitære arbejde i forskellige provinser i Afghanistan.

Jameghor Charity Organiszation (JCO), som har base i Ghor provinsen. Badghis Social Journalists Association (BSJA) som har base I Badghis provinsen Service of Woman Relief Center of Afghanistan (SWRCA), som har base I Farah provinsen. Rebuild Aid forenings medlemmer og frivillige folk der samarbejder med i vores forening, deltager aktivt i indsamling, klargøring, og pakning af udstyre i container, som vi sender til Afghanistan. Foreningen samarbejde med renoveringsværksteder, der godkendt af GTS i forbindelse med pakning og uddeling af udstyre til foreninger. Vores lokalepartner står for modtagelse af udstyre, lokaltransport og uddeling af udstyre til de institutioner der har anmodet om udstyre

image