Rebuild Aid Foreningen

Rebuild Aid Forenings formål og indsats:

Rebuild Aid er en frivillige dansk forening, der er med til at udføre humanitære og udviklingsarbejde i Afghanistan. Foreningen blev stiftet tilbage i 2012, med det formål at udføre humanitære og udviklingsarbejde til gavn for Afghanistan og den afghanske befolkning. Der fokuseres især i det vestlige dele af Afghanistan.

Med udgangspunkt i Danmarks civilsamfund strategi, skal der opbygges og udvides partnerskabet med forskellige organisationer i Afghanistan, for kapacitetsopbygning og bekæmpelse af fattigdommen. Deltage aktivt i at hjælpe det afghanske befolkning med genopbygning og oprettelse af deres land efter mange års borgerkrig og konflikter, som har ført til mange ofre.

Rebuild Aid Foreningen

Vi samarbejde med forskellige lokale organisationer i Afghanistan, hvor de ydre humanitære arbejder i forskellige provinser i Afghanistan.

Jameghor Charity Organiszation (JCO), som har base i Ghor provinsen.

Afghan Women Advanement & Rural Development Organization (AWARDo) som har base I Badghis provinsen.

Service of Woman Relief Center of Afghanistan (SWRCA), som har base I Farah provinsen.

Rebuild Aid forenings medlemmer og frivillige folk der samarbejder med i vores forening, deltager aktivt i indsamling, klargøring, og pakning af udstyre i container, som vi sender til Afghanistan. Foreningen samarbejder med renoveringsværksteder, der godkendt af GTS i forbindelse med pakning og uddeling af udstyre til foreninger. Vores lokalepartner står for modtagelse af udstyre, lokaltransport og uddeling af udstyre til de institutioner der har anmodet om udstyre