Rebuild Aid Forenings formål og indsats:

  • Vil deltage aktivt i at hjælpe afghaner i genopbygning og oprettelse af deres land.
  • Medlemmerne af Rebuild Aid vil yde humanitære arbejde og gerne hjælpe krigshandlingernes ofre i Afghanistan.
  • Rebuild Aid Forening vil, sammen med lokalsamfundet og sin lokalpartner i Afghanistan, bekæmpe fattigdommen i landet.
  • Rebuild Aid Foreningen vil gerne hjælpe de forskellige folkegrupper i landet at bekæmpe forskelbehandling af køn, hjælpe kvinderne og pigerne at forstå og kæmpe for deres rettigheder. Dette vil foreningen gøre ved at holde kurser, en eller flere dages seminarer og workshops indenfor mennesker og kvinderettigheder.
  • Rebuild Aid Foreningen vil løbende udvikle og udvide partnerskabet med vores nuværende samarbejdspartner og andre lokal og regional organisationer. Rebuild Aid Foreningens hovedaktiviteter: Vi i Rebuild Aid Foreningen satser på at opnå vores formål i gennem vores aktiviteter og indsats.

Rebuild Aid foreningen samarbejder med Jameghor Charity Organization (JCO) i Afghanistan, især i vestlige del af landet. Rebuild Aid foreningen I samarbejde med sin partnerorganisationen i Afghanistan, har vi hele tiden været med til, at undersøge behovet for humanitære arbejde, behovet for forsendelse af udstyr til skoler, hospitaler, sundhedsklinikker og andre offentlige institutioner i Ghor provinsen. Foreningen har drøftet mulighederne med sin lokale partnerorganisation, at hvordan “Rebuild Aid forening” kan bidrage med genopbygning og oprettelse af Afghanistan, og hvordan kan vi være med til kapacitet opbygningen i lokalsamfundet, primært i Ghor provinsen. Rebuild Aid foreningen har ligeledes siden 2012 gennem vores lokal partnerorganisation undersøgt muligheden for at udvide vores samarbejde med andre NGO’er, andre samarbejdspartner, andre offentlige institutioner i Ghor provins og andre provinser i Afghanistan. Rebuild Aid foreningen har arbejdet med at oplysende arbejde om forenings aktiviteter og indsats, herhjemme i Danmark til andre folk, der havde vist interesse for Rebuild Aid foreningen og foreningens formål.

image